Gelnagels

Bij Gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de nagel zelf welke gevoelig is voor ultra violet licht. De gelnagel is opgebouwd uit meerdere lagen die worden uitgehard onder een UV lamp.

Gel is een luchtdoorlaatbaar product dus u eigen nagels krijgt nog steeds de zuurstof en voedingstoffen binnen die deze nodig heeft om gezond te groeien. U kunt er ook voor kiezen met gelnagels om uw eigen nagel langer te maken. Dat is ideaal als u van uzelf korte nagels heeft.

Daarnaast kunt u kiezen uit een tal van kleuren of gewoon transparant. Hierdoor is de nagel bijna niet te onderscheiden van een echte nagel. 

Het leuke aan gelnagels is dat er allerlei leuke versieringen mogelijk zijn om de nagels nog leuker te maken. Denk hierbij aan een French Manicure of Nail art.

Nail-art

Nail Art is de versiering die aangebracht wordt op de nagel. Hier zijn diverse technieken voor. Een striper bijvoorbeeld is een nagellak met een superdunne kwast/punt. Hiermee kunnen hele dunne lijnen en/of tekening mee worden gemaakt.

Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van sticker die verwerkt worden in de Gel. Hierdoor zijn er nog meer patronen en plaatjes mogelijk. Wil je steentjes, glimmertjes of andere kleine versieringen dan kan dat ook met Nail art. Deze komen vast te zitten in de Gelnagel en blijven als ze goed zijn geplaatst erg lang zitten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons Mail ons