Skip to content

Definitief ontharen

Wij beschikken over het meest geavanceerde medische Elos systeem. Het 2 in 1 jeunesse elos systeem is een apparaat voor defintieve ontharing.

Het verschil met traditionele IPL apparatuur is dat het 2 in 1 systeem gebruik maakt van radiofrequentie (de RF functie). Hierdoor wordt de behandeling dieper uitgevoerd, zodat de diep liggende haartjes beter worden bereikt.

Dit maakt het effect van 2 in 1 Elos systeem beter dan dat van IPL apparatuur zonder RF functie.

Hiernaast heeft het ook een leuke bijwerking dat RF de huid ook mooier achter laat en de grijse waas waar sommigen mensen last van hebben ook laat verdwijnen (Rf staat er o.a ook om bekend dat het elastine en collageen aanmaakt vandaar dat dit ook aan de huid te merken is)

Definitief ontharen met elos is een ideale techniek voor mensen die last hebben van o.a overbeharing, ingegroeide haartjes, rode talgbultjes of genante haargroei, zoals b.v. de bovenlip, kaaklijn of bikinilijn.

Voor mannen is dit een goede oplossing wanneer ze te kampen hebben met overmatige haargroei op het lichaam, zoals de bovenrug, bovenarmen, billen of de handen. Elk lichaamsdeel komt in aanmerking voor deze techniek.

Weg met ontharingscremes, scheren, epileren en harsen!!

ELEKTRISCH ONTHAREN

Elektrisch ontharen is een vorm van definitieve ontharing. Deze methode is uitermate geschikt voor kleinere gebieden zoals kin, bovenlip en voor mensen die geen ipl of laser methode kunnen verdragen. Tevens is deze methode de enige methode om van blonde/ grijze haren af te komen die niet door ipl of laser behandeld kunnen worden.

Behandelmethode

Bij het elektrisch ontharen werken wij met 2 methodes: 

De huid wordt van te voren gedesinfecteerd, vervolgens wordt het apparaat ingesteld op de haren die verwijderd moeten worden, er wordt een heel dun naaldje in de haarfollikel gebracht en door middel van gelijkstroom wordt de haarwortel vernietigd.

Zorgverzekering?

Aangezien wij een specialisatie opleiding voor elektrisch ontharen hebben gevolgd kunt u de behandeling vergoed krijgen van u zorgverzekering. Mits u hier extra voor verzekerd bent. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar. Mochten hier nog vragen over zijn kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.