Skip to content

Nagelstudio

Voor de mooiste nagels kunt u bij ons terecht. Onze nagelstylisten hebben jaren ervaring, werken snel, efficiënt en nauwkeurig.

In de Nagelstudio gebruiken wij producten van het hooggewaardeerde merk Nail Creation, die veilig zijn voor bescherming van uw nagel. U kunt bij ons terecht voor gelnagels, de nieuwste gellak technieken en manicure behandelingen.

Deze behandelingen kunt u uitbreiden naar wens met een parafine behandeling of het lakken van de nagels. Maak snel een afspraak met één van onze gecertificeerde nagelstyliste!

Gelnagels

Bij Gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de nagel zelf welke gevoelig is voor ultra violet licht. De gelnagel is opgebouwd uit meerdere lagen die worden uitgehard onder een UV lamp.

Gel is een luchtdoorlaatbaar product dus u eigen nagels krijgt nog steeds de zuurstof en voedingstoffen binnen die deze nodig heeft om gezond te groeien. U kunt er ook voor kiezen met gelnagels om uw eigen nagel langer te maken. Dat is ideaal als u van uzelf korte nagels heeft.

Daarnaast kunt u kiezen uit een tal van kleuren of gewoon transparant. Hierdoor is de nagel bijna niet te onderscheiden van een echte nagel. 

Het leuke aan gelnagels is dat er allerlei leuke versieringen mogelijk zijn om de nagels nog leuker te maken. Denk hierbij aan een French Manicure of Nail art.

Nail-art

Nail Art is de versiering die aangebracht wordt op de nagel. Hier zijn diverse technieken voor. Een striper bijvoorbeeld is een nagellak met een superdunne kwast/punt. Hiermee kunnen hele dunne lijnen en/of tekening mee worden gemaakt.

Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van sticker die verwerkt worden in de Gel. Hierdoor zijn er nog meer patronen en plaatjes mogelijk. Wil je steentjes, glimmertjes of andere kleine versieringen dan kan dat ook met Nail art. Deze komen vast te zitten in de Gelnagel en blijven als ze goed zijn geplaatst erg lang zitten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Manicure

Wilt u een heerlijke verzorging voor uw handen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze manicure bestaat uit een handbadje, scrub, verzorging van de nagelriemen en vijlen van de nagels, handmassage, lakken van de nagels en een handverzorgingscrème.

U kunt deze behandeling ook uitbreiden met het lakken van de nagels.

Het paraffinebad is een heerlijk verzorgende behandeling voor uw handen. Uw handen worden dan ondergedompelt in een bad met warme parafine, warme paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en maakt je huid elastischer. Het stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden.

Paraffine zorgt bovendien ook voor een lichte dieptereiniging zodat je handen er verzorgd en jonger gaan uitzien.

Na de paraffinebehandeling voelen je handen zijdezacht aan.

manicure allroundbeauty

Gellak

Gellak wordt ook wel gel nagellak of gel polish genoemd. Het is een nieuwe trend bij nagelstudio’s.

Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er twee tot drie weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels iets meer stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd.

Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, aangezien dit op de eigen nagel wordt aangebracht, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

Wij zijn ook verkooppunt van het merk Pink Gellac. 

U kunt de kleurtjes bij ons in de salon bekijken.

Opleidingen

Nagelstyling altijd al leuk gevonden? Word nu zelf nagelstyliste!

Het vak nagelstyling is een enorme uitdaging voor iedereen die ambitie heeft en creatief is of graag zijn vrije tijd wilt opvullen. Wie weet is een van onze opleidingen de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst.

Wij bieden 2 soorten opleidingen aan: Gelnagels en/of Gellak.

De opleidingen zijn inclusief starterspakketten. Beide opleidingen ontvangt u een deelname certificaat voor.