Skip to content

Permanente Make-up

Permanente Make-up is de manier om er perfect uit te zien.
Met een flinterdunne naald wordt er op een veilige manier een speciaal pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente Make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

De voordelen van Permanent Make-up

allroundbeau eyeliner

Microblading

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is er geen apparatuur nodig. Ecuri Cosmetics heeft een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. 

Voordelen mesjestechniek

Snel, simpel en in één keer perfect!

Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar de pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat! De wenkbrauwen blijven anderhalf tot twee jaar mooi. 

Scalp pigmentatie

Ecuri Scalppigmentatie is de nieuwste innovatieve PMU techniek. Speciaal pigment simuleert je eigen haarfollikels.

Het lijkt alsof er weer echt haar is gaan groeien op je kale hoofd. Je creëert een geschoren look. Iedereen denkt dat je je echte haar weer terug hebt. Anders dan bij Permanent Make-up vervaagt scalppigmentatie niet of nauwelijks en blijft zeker 10 jaar aanwezig. Met een flinter dunne naald wordt precies in de haarfollikel een speciaal pigment in de huid gepigmenteerd.

Hierdoor lijkt het net alsof je je haar kort geschoren hebt. Iedereen denkt dat je je haar weer terug hebt. Scalppigmentatie is niet echt pijnlijk en geeft onmiddelijk een mooi en natuurlijk uiterlijk.

Ook geschikt voor vrouwen die last hebben van kale plekken.

Wij werken volgens de richtlijnen van de GGD.